Barion Pixel
június 19, 2022 szerszámszervező

Szerszámszervező – Minden Garázs Kötelező Tartozéka!

Melyek a legjobb szervezők a garázs rendben tartásához?

Ahhoz, hogy a garázs rendezett legyen, és hogy minden percben a lehető legjobban élvezd a garázsban végzett munkát, van néhány „must have” tárolóelem, amelyeknek a garázsban kell lenni, hogy „otthonosabban” érezzük magunkat. A következő pár sorban bemutatunk pár különleges szerszámszervező egységet, amely szükséges egy rendezett garázs/műhely fenttartásához.

Aljzat szerszámszervező

Az aljzatszervező, az a tökéletes eszköz, amire szükséged van a garázsában az aljzatok rendszerezéséhez, illeszkedik a legtöbb modern aljzatkialakításhoz, és mind a mély fali aljzatok, mind a hagyományos aljzatok tárolására használható, és a falra is felszerelhető. A garázsában lévő aljzatszervezővel mindig tudni fogod, hogy hol vannak az aljzatok a gyors és egyszerű azonosítás és elérhetőség érdekében.

Hex-Bit rendező

Mind a profi, mind a barkácsoló szerelők használnak hatlapfejű biteket a garázsukban a hatlapfejű, süllyesztett kötőelemek beszereléséhez vagy eltávolításához. Egy jó tárolóeszközzel, mint például egy hatlapfejű bit szervezővel, nagyon könnyűvé válik az összes bitünk rendezett tárolása. Emellett ez egy nagyon praktikus tárolóeszköz.

Mágneses csavarhúzó tartó

Ez egy másik prémium kategóriás tárolóeszköz, amelyet a szakembereknek és minden komoly barkácsműhelyben dolgozó szerelőnek kötelezően meg kell szereznie. Ahogy a neve is mutatja, a mágneses csavarhúzó tartó a csavarhúzók szervezésére szolgál. Tárolja az összes csavarhúzót egy egyszerű és könnyed mozdulattal. A mágneses csavarhúzó tartó nagyszerű helyet kínál minden csavarhúzó méretnek. A hosszú, a rövid, a csonka és a szögletes csavarhúzótól kezdve akár a csavarkulcsok és a hosszabbítókkal bezárólag.

Mágneses csavarkulcs tartó

Ha a garázsában mindig használod a csavarkulcsot a csavarok, csövek lazításához és meghúzásához, akkor érthető számodra a mágneskulcs-tartó fontossága. Mert a legtöbbször, amikor dolgozunk és szükségünk van a csavarkulcsra, ha azok nincsenek jól tárolva, túl sok időt töltünk a kereséssel. De a mágneses kulcs tartóval a kulcsok tárolása és szervezése sokkal könnyebb és jobb lesz a kulcsok könnyű elérhetősége érdekében.

Fogó szerszámszervező

A garázsban kötelező tartozék a fogószervező, amely segít megtalálni őket, amikor valóban szükséged van rájuk! A fiókba is könnyen behelyezhető, annak érdekében, hogy könnyen hozzáférj.  

Mindenképpen jó ötlet, ha vannak ilyen szerszámszervezők, ahelyett, hogy a garázsban rendezetlen fúrófejekkel, szögekkel, csavarkulcsokkal és csavarokkal járkálsz körbe-körbe. Ha az összes vagy néhány ilyen tárolóeszköz közvetlenül a garázsban van, akkor könnyebben kiválaszthatod bármelyik szerszámot, amit éppen használni szeretnél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük